Sätra mötesplats

Sätra mötesplats ligger ansluten till Sätraskolans lokaler.
Verksamheten är planerad och anpassad för ungdomar som går i
årskurs 6-9. Vår tanke är att vi skall erbjuda våra besökare en rolig och meningsfull verksamhet där alla kan lära av varandra.
Vi har stormöten där ungdomarna har möjligheten att påverka och utveckla verksamheten efter just deras intressen och önskemål.
Vi satsar mycket på att låta ungdomarna ta egna initiativ och ansvara för verksamheten tillsammans med oss. Vi erbjuder aktiviteter som dans, bakning, pyssel, filmvisning, föreläsningar och olika sportaktiviteter. Sportaktiviteter som fotboll, basket, spökboll med mera hålls i Sätraskolans sporthall.
Vi brukar också ha roliga utflykter tillsammans med våra ungdomar.
Man kan också hänga i kafeterian och umgås och få nya vänner.

Sätra mötesplats har även ett gott samarbete med Sätras Lugna gatan och Sätras Nattvandrare.

Öppettider:

Mån: Stängt
Tis: Stängt
Ons: 18-21
Tors: 18-21
Fre: 18-22

Vi som jobbar här heter George, Naziha och Raid

Telefon:
08-691 75 46
Kontakt:
George Zeghbi, 1:e fritidsledare
0761-269 571
george.zeghbi@ fryshuset.se

Fryshusets värdegrund:

”Vi ger uppmuntran, förtroende och ansvar. Det bygger kunskap och självkänsla som lyfter fram individens inneboende kraft”

”Vi lyssnar på vad som händer i samhället och agerar direkt. Vi är inte rädda för det som är nytt och okänt. Vi ser möjligheter och mobiliserar krafter där andra ser problem. Vi provar oss fram, korrigerar och förbättrar ständigt våra metoder”

”Vi utgår från individens behov. Här står dörren alltid på glänt för den som vill engagera och utveckla sig, oavsett bakgrund.”

”Vi tror på respektfulla möten där lusten att delta och gemensamma intressen överbryggar alla motsättningar, olikheter och ökar förståelsen.”

Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen!

Dela: