Kompetensutvecklingsdag för lärare 18 november

Måndagen den 18 november har vi på Sätraskolan blivit erbjudna en unik chans att få fortbildnings kring digitalisering och programmering av en av Europas främsta skolledare Abdul Chohan som verkar i Storbritannien. Eftersom skolans digitala utveckling är högaktuell så känns det viktigt att ta vara på denna möjlighet. Abdul kommer att vara på Sätraskolan hela dagen och hålla i olika workshops.

Detta innebär att eleverna i åk 4-9 kommer att vara lediga måndagen den 18 november men fritidsklubben har öppet som vanligt.

Vi genomför samma dag en utbildnings och uppföljningsdag om Läsa-Skriva- Räkna garantin på Lågstadiet men där är eleverna välkomna till skolan precis som vanligt. Fritidspersonalen kommer att ansvara för verksamheten hela den dagen.

Den planerade studiedagen den 9 december UTGÅR. Då är det vanlig skoldag.

Stort tack för er förståelse och återigen ber vi om ursäkt för lite kort framförhållning.

Margareta Forsman

Sätraskolan