Fantastiska Fyran HT-2017

Till samtliga föräldrar och elever i åk 3 på Sätraskolan

Tiden går och nu är det vår. Redan nu har vi på Sätraskolan påbörjat arbetet med att planera inför hösten 2017.

Jag vill hälsa alla föräldrar till blivande åk 4 elever välkomna till ett föräldramöte torsdagen den 27 april kl. 18.30 i Sätraskolans aula.

Som ni säkert vet så har vi startat ett stort utvecklingsarbete här på skolan och vårt mål är att skapa en tydlig tråd genom skolåren och en modern skola för nutidens barn.

För att skapa en trygg och bra övergång från lågstadiet till mellanstadiet vill vi redan nu presentera det arbetslag som kommer att undervisa de blivande fyrorna.

Detta välutbildade, entusiastiska gäng står redo att ta hand om era barn i höst:

• Malin Gonzales, som idag är mentor i åk 5
  • Ann-Kristine Andersson, undervisar idag i klass 3 och följer med till åk 4
  • Marko Ivic, undervisar idag i åk 3 och följer med till åk 4
  • Richard Engh, arbetar idag som socialpedagog i åk 3 och följer med till åk 4.
  • Anne Strandberg, är idag mentor i åk 5
  • Malin Hugander, som idag arbetar i åk 5 och 7.
  • Methap Karabas, undervisar idag klass 3 och följer med eleverna till åk 4.

Arbetslaget kommer ta ett gemensamt ansvar för de blivande klasserna i åk 4 och en stor del av arbetet kommer bedrivas tematiskt. Eleverna kommer att ha tillgång till den senaste digitala tekniken.

Samtliga elever i blivande åk 4 kommer att ha sina undervisningslokaler i vår nya fina paviljong.

På föräldramötet kommer vi också informera om vår eftermiddagsverksamhet för mellanstadieelever.

Vi ses / Margareta Forsman Rektor Sätraskolan

Kategorier: